Čašník/čka – pracuje v hotelovej reštaurácii alebo bare. Náplňou práce sú štandardné povinnosti čašníkov podľa požiadaviek F&B manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného, obsluha hostí v hotelovej reštaurácii, bare a iných hotelových prevádzkach. Potrebné je vzdelanie v danom obore alebo nadobudnuté praktické skúsenosti.
Barman – náplňou práce sú štandardné povinnosti barmana podľa požiadaviek F&B manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného. Vyžaduje sa schopnosť pracovať samostatne za barovým pultom a znalosť miešania kokteilov. Potrebné sú predchádzajúce skúsenosti s prácou podobného charakteru.
Recepčný/á – náplňou práce sú štandardné povinnosti recepčného/nej v hoteli – check in, check out, komunikácia s hotelovými hosťami, atď. Práca pozostáva z denných smien. Potrebné sú základné znalosti práce s počítačom. Skúsenosti na podobnej pozícii sú vítane.
Chyžná – náplňou práce sú štandardné povinnosti chyžnej podľa požiadaviek housekeeping manažéra daného hotela alebo iného nadriadeného. Potrebné sú predchádzajúce skúsenosti s prácou podobného charakteru.
Pomocný personál v kuchyni – práca v kuchyni, pomoc pri rôznych činnostiach, upratovanie, čistenie, umývanie riadov atď.
Kuchár – náplňou práce je štandardná práca kuchára v hotelovej kuchyni. Vyžadujú sa viacročné skúsenosti na podobnej pozícii v reštaurácii alebo hoteli, schopnosť pripravovať rôzne druhy jedál európskej a medzinárodnej kuchyne a pracovať v tíme ako aj samostatne